Vyhľadávanie
Face Milk - hlavný obrázok

Face Milk

Jemné pleťové mlieko určené na odličovanie, čistenie a ošetrovanie tváre s komplexom prírodných peptidov rybieho kolagénu v lipozómoch.

Dokonale odstraňuje mejkap a nečistoty, chráni pleť proti strate vlhkosti. Zmierňuje podráždenie, spomaľuje proces starnutia kože a podporuje regeneračný potenciál buniek.

Zobrazit viac
Cena pre kozmetičky:
Kontaktujte nás
Pridať do obľúbených
Odobrať produkt z obľúbených

Popis produktu

Jemné pleťové mlieko určené na odličovanie, čistenie a ošetrovanie tváre s komplexom prírodných peptidov rybieho kolagénu v lipozómoch.

Dokonale odstraňuje mejkap a nečistoty, chráni pleť proti strate vlhkosti. Zmierňuje podráždenie, spomaľuje proces starnutia kože a podporuje regeneračný potenciál buniek.

Aloe vera obsiahnuté v receptúre spomaľuje rozvoj plesní, baktérií a zápalov. Alantoín zmierňuje podráždenie a pomáha udržať príslušnú úroveň hydratácie. Vitamín C a kyselina citrónová jemne redukujú začervenanie pokožky, erytém a popraskané cievne vlásočnice, prinavracajúc pokožke jednotnú zdravú farbu.


Ak aj vás zaujala kozmetická značka LARENS a chceli by ste sa dozvedieť viac, aj o tom ako pracovať s „PROFESIONALNOU LINIOU LARENS“ vo vašom salóne – stačí vyplniť formulár.

    Výhody

    • účinne odstraňuje make-up a nečistoty
    • zmierňuje podráždenia a stimuluje bunky k regenerácii
    • spomaluje proces starnutia
    • ošetruje a zabezpečuje príslušnú úroveň hydratácie pokožky

    Použitie

    • Na kozmetický tampón naneste malé množstvo mlieka.
    • Dôkladne očistite pokožku tváre, venujte sa najmä T-zóne, pokožke krku a dekoltáže.
    • Takto očistená pleť je dokonale pripravená na ďalšie ošetrenie.

    Zloženie

    Liposomal Collagen Complex – jedinečný komplex na trhu, ktorý predstavuje inovatívne spojenie prírodného rybieho kolagénu, peptidov, aminokyselín, dekorínov, lumikánov a histónov uzavretý v lipozomálnom puzdre – nosiči.

    Bielkoviny získané z rybích koží so zachovanou biologickou aktivitou uzavreté v lipozomálnych puzdrách zabezpečujú optimálny účinok. Lipozomálne puzdro vytvorené z lipidovej dvojvrstvy je identické s lipidovou dvojvrstvou kože, vďaka čomu je transdermálny prenos zložiek uzavretých v lipozómoch intenzifikovaný a predlžuje sa proces uvoľňovania látok – prípravok s lipozomálnym kolagénom má silnejší a dlhodobejší účinok, čo zaručuje, že sa dostane do hlbších vrstiev, kde prebiehajú procesy duálneho účinku bielkovín z kolagénu: výplň a rekonštrukcia poškodených štruktúr pokožky a zahájenie procesu tvorby nového kolagénu. Bielkoviny rybieho kolagénu dodané prostredníctvom lipozómov regenerujú, spevňujú, vyhladzujú vrásky, mobilizujú bielkoviny HSP k ochrannému pôsobeniu na bunky. Sú nápomocné aj pri boji proti pigmentovým škvrnám, rozjasňujú a vyrovnávajú farebný tón pleti.
    Liposomal Collagen Complex značky Larens navyše zaručuje okamžité viditeľné výsledky:
    významná redukcia vrások (viditeľná aj pri vyšetrení pomocou USG)
    nasýtenie pleti kolagénom (efekt hustej, zdravej pleti)
    Čo je dôležité, počas procesu výroby Liposomal Collagen Complex sa nepoužívajú žiadne dráždivé či toxické rozpúšťadlá, emulgátory, kondicionéry či konzervačné látky. Preto je tento prípravok bezpečný pre alergickú, citlivú pokožku, ktorá potrebuje špeciálnu starostlivosť.

    Kyselina hyaluronová – využíva sa ako prirodzený film, ktorý chráni zrohovatenú vrstvu kože proti prenikaniu škodlivých chemických látok, vírusov a baktérií. Je zodpovedná za primeranú hydratáciu kolagénu, stavebnej látky podporných vlákien kože. Má jedinečnú schopnosť zadržiavať vodu v pokožke, zaisťuje jej jedinečnú úroveň hydratácie a chráni ju proti strate pružnosti.

    Aloe vera – je rastlina s komplexnými liečebnými vlastnosťami. Obsahuje okrem iného: vitamín A, C, B1, B2, PP, B12 a určité množstvo biogenných prvkov, napr. draslíka, sodíka, fosforu, zinku, síry, železa, vápnika. Je známa svojimi baktericídnymi, fungicídnymi a protizápalovými vlastnosťami. Má tiež silné regeneratívne účinky.

    Vitamín E – má intenzívný antioxidačný účinok. Chráni lipidovú vrstvu pokožky. Zlepšuje prekrvenie pokožky. Podporuje liečbu akné a seboroickej dermatitídy, zaisťuje stabilizáciu a normálnu priepustnosť bunkových membran. Neutralizuje nepriaznivý vplyv UV žiarenia. Má protizápalové a sťahujúce účinky, zvyšuje pružnosť spojovacieho tkaniva. Vyhladzuje a hydratuje pokožku. Jeho nedostatok spôsobuje rohovatenie a predčasné starnutie pokožky a zhoršuje hojenie poranení.

    Kolagén – látka, ktorá pomáha zachovať mladosť. Dlhodobo chráni pleť proti strate vlhkosti, zvyšuje pružnosť a vyhladzuje vrásky. Pravidelnou aplikáciou účinne brzdí zánik prírodného kolagénu v koži a tak spomaľuje proces jej starnutia.

    Alantoín – látka, ktorá stimuluje delenie a rast buniek. Má protizápalový, zmierňujúci a hydratačný účinok. Vyhladzuje a zmäkčuje, jemne odstraňuje odumreté bunky epitelu a uvoľňuje upchaté póry. Prispieva k udržaniu správnej hydratácie kože vytvárajúc na jej povrchu prirodzenú bariéru proti strate vody.

    INCI: Aqua, Triethylhexanoin, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Isostearate, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Collagen, Elastin, Collagen Amino Acids, Elastin Amino Acids, Arginine/Lysine Polypeptide, Palmitoyl Oligopeptide, Isohexadecane, Cetearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Methylsilanol Hydroxyproline Aspartate, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Carbomer, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Sodium Benzoate, Parfum, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene

    Školitelka Larens

    Potrebujete poradiť?

    Opýtajte sa konkrétne na tento produkt hlavnej školiteľky Larens